Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο QR Studio
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή ή να ζητήσετε βοήθεια μέσω email χωρίς να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.
Τελευταία ενημέρωση: 8 Οκτωβρίου 2026
Στην εφαρμογή
- Ανοίξτε Εργαλεία → Λογαριασμός και ομάδα → Ενέργειες λογαριασμού.
- Αν ο λογαριασμός σας χρησιμοποιεί κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετέ τον στο πεδίο κωδικού πρόσβασης.
- Στην ενότητα Δεδομένα και συνεδρίες, επιλέξτε Διαγραφή του λογαριασμού μου και επιβεβαιώστε.
Τι διαγράφεται
Ο προσωπικός σας χώρος εργασίας και οι εγγραφές του στον διακομιστή διαγράφονται. Ο καθαρισμός του χώρου αποθήκευσης αρχείων εκτελείται στο παρασκήνιο. Αν είστε κάτοχος ομάδας, μεταβιβάστε πρώτα την ιδιοκτησία ή διαγράψτε τον χώρο εργασίας της ομάδας.
Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή
Στείλτε με email το αίτημά σας και τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο QR Studio. Ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την κατοχή του λογαριασμού. Μην συμπεριλαμβάνετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας, κωδικούς επαλήθευσης ή κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi.
Συνδρομές
Η διαγραφή λογαριασμού και οι συνδρομές καταστήματος είναι ξεχωριστές. Διαχειριστείτε μια υπάρχουσα συνδρομή μέσω του καταστήματος από το οποίο την αγοράσατε.