Usuń swoje konto QR Studio
Konto można usunąć w aplikacji lub poprosić o pomoc e-mailem bez ponownej instalacji aplikacji.
Ostatnia aktualizacja: 8 października 2026
W aplikacji
- Otwórz Narzędzia → Konto i zespół → Działania na koncie.
- Jeśli konto korzysta z hasła, wpisz je w polu hasła.
- W sekcji Dane i sesje wybierz Usuń moje konto i potwierdź.
Co zostaje usunięte
Państwa osobisty obszar roboczy i jego zapisy na serwerze zostają usunięte. Czyszczenie magazynu plików odbywa się w tle. Jeśli są Państwo właścicielem zespołu, należy najpierw przekazać własność lub usunąć obszar roboczy zespołu.
Jeśli nie mają Państwo dostępu do aplikacji
Prosimy przesłać e-mailem wniosek oraz adres e-mail powiązany z kontem QR Studio. Może być konieczne potwierdzenie, że są Państwo właścicielem konta. Nigdy nie należy przesyłać hasła, kodów weryfikacyjnych ani haseł Wi-Fi.
Subskrypcje
Usunięcie konta i subskrypcje w sklepie to odrębne kwestie. Istniejącą subskrypcją należy zarządzać w sklepie, w którym została kupiona.